Beleef Maarkedal, hartje Vlaamse Ardennen

Er is altijd wel iets te ontdekken in de Vlaamse Ardennen!

Gezellige uitgestippelde wandelroutes, natuurreservaat het Burreken verkennen, een gezellig terrasje doen of heerlijk tafelen? Er is voor ieder wat wils! 

 

"De Bosterij", een grote vakantiewoning in het hart van de Vlaamse Ardennen, is dan ook ideaal gelegen om dit alles op te snuiven en te exploreren.

Via de site van UIT in Vlaanderen kan je al heel wat informatie terugvinden. Ook de site Wattedoen? heeft heel wat leuke zaken opgenomen in hun kalender.

Uiteraard is er ook de site van de gemeente Maarkedal waarop naast leuke “uitjes” heel wat andere belangrijke zaken terug te vinden zijn: info omtrent plaatselijke restaurants en cafés, maar ook heel wat andere leuke ideeën.  "Maarkedal moet je beleven" is een virtueel bezoek meer dan waard! 

Wil je liever iets persoonlijks? Ook dat kan geregeld worden. Een gids kan ter jullie beschikking gesteld worden. Deze man kent de streek bij uitstek en weet heel wat interessante zaken te vertellen. Hij pikt jullie op aan de vakantiewoning en zal jullie Maarkedal en de Vlaamse Ardennen nooit meer doen vergeten.

De vakantiewoning biedt de mogelijkheid om op een gezellige manier het eten klaar te maken, maar heb je liever zin in een riante kaasschotel of een andere traiteurschotel? Geen probleem! Laat het ons weten en wij helpen mee zoeken naar de ideale formule voor jou en je gezelschap…

 

HANDIGE LINKS 

Bezoek de Uit in Vlaanderen Website 

Bezoek de Wat te doen website

Hier kan je alvast een virtueel bezoek aan Maarkedal brengen

Toerisme Ronse : http://www.ronse.be/algemeen/bestuur/stadsdiensten/artikel/toeristische-dienst

Toerisme Oudenaarde: http://www.oudenaarde.be/nl/bezoekers/