Algemene voorwaarden

Na het ontvangen van onze bevestiging van reservatie dient binnen de 8 dagen een voorschot van 500 euro betaald te worden op rekeningnummer BE45 0635 5968 5789. Bij nalatigheid hiervan wordt de reservatie nietig verklaard.  4 weken voor aankomst dient het saldo (huurprijs-voorschot) en de waarborg (500 euro) betaald te worden.

Deze waarborg wordt terugbetaald binnen de 14 dagen na vertrekdatum, indien de huurder aan volgende verplichtingen heeft voldaan:

1/ de huurder moet het gehuurde pand als een goede huisvader beheren

2/ bij vertrek dienen een aantal zaken in orde gebracht te worden ter voorbereiding van de opkuis. Indien niet of onvolledig in orde wordt 100 euro afgetrokken van de waarborg.

Volgende zaken dienen in orde gebracht te worden:

alle voorwerpen aanwezig op het domein en in de woning op hun oorspronkelijke plaats terug zetten

  • de vaat volledig gedaan
  • alle vuilbakken aanwezig in de woning leeg maken
  • fornuis, oven, microgolf en aanrecht proper maken
  • alle huisraad correct stapelen in de kasten
  • donsdekens opplooien per bed en hoofdkussen bovenop leggen
  • barbecue en rooster proper maken indien gebruikt

 

Gebroken, beschadigd of ontbrekend materiaal, meubilair en beschadigingen aan het gebouw worden aangerekend aan de huurder à rato van de kostprijs voor vervanging of herstelling ervan.

Op het domein is een conciërge aanwezig, die bij beschadiging van materiaal hiervan op de hoogte dient gebracht te worden.

Sleutels kunnen bekomen worden bij aankomst. Hiertoe dient een half uur voor aankomst de verhuurder opgebeld te worden zodat niemand hoeft te wachten.

De volledige woning is rookvrij.

Honden worden niet toegelaten omwille van de hygiëne.