Vakantiewoning "De Bosterij", een oase van rust

Vakantiewoning De Bosterij, in het hart van de Vlaamse Ardennen

Genieten en tot rust komen in de Vlaamse Ardennen kan ten volle in vakantiewoning "De Bosterij".

Na al die tijd rijden wij, na een dag werken, nog altijd met een goed gevoel richting huis: genietend van het landschap, van de lichtjes in de verte bij avondduister, maar vooral ook van de streek met haar heerlijke troeven! 
Ook u, samen met uw familie of vrienden, willen we graag de mogelijkheid geven om de Vlaamse Ardennente leren kennen, ervan te proeven en te genieten.

Onze vakantiewoning “De Bosterij”  bevindt zich in Schorisse, een deelgemeente van Maarkedal in het hart van de Vlaamse Ardennen.  
Ze is gelegen op het hoogste punt van Maarkedal, wat dan ook voor uitzonderlijke vergezichten zorgt. Door haar ideale ligging is Vakantiewoning “De Bosterij” dè uitvalsbasis bij uitstek voor prachtige wandelingen en fietsroutes in het landschap van ‘De Ronde van Vlaanderen’, temidden de Vlaamse Ardennen! (Links onderaan deze pagina)

Zo ligt onze vakantiewoning “De Bosterij” op het parcours  van de wandeling “tussen d’Hoppe en Bos ter Rijst”, dat deel uitmaakt van de 7 grensoverschrijdende taalgrensroutes die het Parc naturel du Pays des Collines verbindt met het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen. 

Verkent u de streek liever met Vespa of Deux Chevaux? Via onderstaande link "Maarkedal moet je beleven" kan je de nodige info terug vinden.

 

HANDIGE LINKS  

  • Voor wandelroutes op de taalgrens en dicht bij onze vakantiewoning kan je deze link volgen.
  • Voor alle wandelroutes binnen Maarkedal kan je deze link volgen.
  • Voor wandelroutes in Schorisse kan je deze link volgen.
  • Voor fietsroutes in Maarkedal kan je deze link volgen.
  • Verken de streek met Vespa of Deux Chevaux via deze link.